Onze nieuwe customerservice

Met trots willen wij u informeren dat Snijders, Mediq Medeco en Scholten Medische Groep binnen het Snijders Care-assortiment nauw gaan samenwerken. Vanaf 14 maart 2017 verzorgen Mediq Medeco en Scholten Medische Groep de verkoop, levering en facturatie van het Snijders Care-assortiment.
 
Wie is Snijders CARE?
Producent van hoogwaardige RVS Transportwagens gespecialiseerd voor alle Zorgsectoren. De productie activiteiten zijn volledig in Nederland geconcentreerd om hiermee de hoogwaardige HYGIENE-waarden en normen van de Nederlandse Zorg anticiperend te kunnen garanderen. Het Snijders CARE-portfolio bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:
- Wastransport
- Afvaltransport
- Multifunctioneel transport
- Modulair (o.a. ISO) transport & Opslag
- Patiëntverzorgingsmiddelen

Wie is Mediq Medeco?
Als partner van zorgprofessionals in verschillende zorgsectoren, zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, apotheken, thuiszorg en eerstelijnspraktijken, doen de medewerkers van Mediq Medeco iedere dag hun uiterste best om zorgprofessionals zoals u te ondersteunen bij het bieden van goede en betaalbare zorg. Door het leveren van de juiste producten en diensten én door te fungeren als kennispartner zijn zij al meer dan 75 jaar uw partner in de zorg.
 
Wie is Scholten Medische Groep?
Scholten Medische Groep kiest al 47 jaar voor haar klanten. Of dat nu verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen, revalidatiecentra, GGZ instellingen, GGD’s, instellingen voor verstandelijk gehandicapten, de thuiszorg, opleidingscentra of justitiële inrichtingen zijn. Als merkonafhankelijke totaalleverancier bieden zij alle medische en facilitaire producten en diensten.   
 
Wat betekent dit voor u?
Vanaf 14 maart 2017 kunt u de medische logistieke systemen van het Snijders Care-assortiment bestellen bij Mediq Medeco en Scholten Medische Groep. Uw nieuwe contactpersoon neemt binnenkort contact met u op om kennis te maken.